Landkaart Portugal

Een zeer praktische kaart is de landkaart Portugal. Deze bestaat uit verschillende niveau’s. Hierdoor heeft u in eerste instantie een overzicht van het gehele Zuid-Europese land, waarop de belangrijkste plaatsen en wegen staan aangegeven. U kunt echter ook een bepaalde gebied selecteren en dat uitvergroten. Zo ziet u op de Algarve kaart naast de snelwegen en secundaire wegen ook de plattelandswegen. Wanneer u de toeristische landkaart Portugal inzoomt op deze regio ziet u ook alle badplaatsen en andere vakantiebestemmingen. De spoorwegenkaart is één van de landkaarten Portugal die handig is voor korte uitstapjes met de trein of een echte treinvakantie. Een gedetailleerde plattegrond van hoofdstad Lissabon vind u bij de Lissabon kaarten.

Wandelkaart Portugal

Portugal is een land met verschillende soorten landschappen. Met een wandelkaart Portugal kunt u de grillige kust in het zuiden verkennen, de bergen in het noorden en midden en de bossen in het zuiden. Naast de rivier de Taag, die het land doorkruist ziet u op deze landkaart Portugal ook diverse andere oriëntatiepunten, als uitkijktorens, opvallende gebouwen en bergtoppen. Daarbij zijn ook de hoogtes van deze bergtoppen en de hoogtelijnen aangegeven. Op de Portugal wandelkaart zijn enkele wandelroutes ingetekend, waaronder de lange afstandspaden. Topografische informatie en de bezienswaardigheden als accommodatie, horeca en monumenten worden met symbolen weergegeven.

Spoorwegenkaart Portugal

Treinen door Portugal is eenvoudig met de spoorwegenkaart Portugal. Op de landkaart staan alle belangrijke treinverbindingen van de Portugese spoorwegen. Het verschil tussen internationale en nationale routes is duidelijk door de verschillende kleuren. Op de kaart spoorwegen Portugal is te zien dat het treinnetwerk goed is tussen de grote steden Braga, Porto, Coimbra, Lissabon en Faro. De laatste twee plaatsen zijn overigens erg goed te bereiken met het vliegtuig, wat ook de vliegvelden kaart Portugal toont. Naast de routes van de intercitytreinen staat ook het netwerk van de regionale treinen op de landkaart Portugal. Door de pictogrammen van de stations, ziet u welke treinverbinding u moet nemen om bij de kleine en grote Portugese steden te komen.

Kaart Algarve Portugal

Met ongeveer 3000 zonuren per jaar is de Algarve een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Portugal. Een kaart Algarve Portugal toont u alle populaire vakantiebestemmingen als Albufeira en Praia de Rocha. Wanneer u inzoomt op de toeristische landkaart Portugal ziet u bovendien de beste stranden, de beste uitgaanszone, restaurant, kerken en musea. Bovendien kunt u de kaart Algarve Portugal prima gebruiken als wegenkaart en de binnenlanden van deze zonnige kuststreek verkennen. Kleine dorpen, nog niet aangetast door massatoerisme zijn met de Portugal landkaart voor de regio Algarve goed te vinden.

Kaart Madeira & Azoren

De eilanden van de Azoren en Madeira vormen onderdeel van Portugal. Gelegen in de Atlantische oceaan met een voortreffelijk klimaat zijn het fantastische bestemmingen voor zonvakanties. Alhoewel Madeira en de Azoren op zo’n 2 uur vliegen van elkaar liggen, biedt de kaart voor deze Portugese eilandengroepen een handig overzicht. Op de kaart Madeira en Azoren ziet u alle hoogtepunten, alle hoofdwegen, secundaire wegen en zelfs alle voetpaden. U kunt deze landkaart Portugal prima gebruiken voor een wandeling of een autorit en van te voren al de tussenstops bij bezienswaardigheden plannen.